Πολλά υποσχόμενη μοιάζει η πορεία της Β΄θμιας εκπαίδευσης στην Άνδρο αφού ήδη προγραμματίζονται δράσεις που αφορούν στην πρόοδο της σχολικής κοινότητας στο νησί. Τουλάχιστο αυτό υποδτηρίζει μεταξύ άλλων ο καθ΄ύλην αρμόδιος κ. Αντώνης Αντώνογλου ο οποίος και ενημερώνει σχευτικά:

Πολλά υποσχόμενη η Β' θμια Εκπαίδευση στην Άνδρο

“Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής μας με όλα τα σχολεία του νησιού μας, με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Μας υπέδειξαν τα προβλήματα των σχολικών εγκαταστάσεων, όπου κάποια χρήζουν άμεσης επίλυση και άλλα θα επιλυθούν πάντα με βάση την προτεραιότητα της ασφάλειας των παιδιών και κάθε δυνατή κτιριακή βελτίωση.

Πολλά υποσχόμενη η Β' θμια Εκπαίδευση στην Άνδρο

Η ευαισθησία μας καθώς και οι οδηγίες που έχουμε από τον δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη  είναι, να βελτιωθούν  οι συνθήκες της σχολικής κοινότητας και να γίνουν ασφαλείς και σύγχρονες.

Παράλληλα αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό μας για την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα γίνει στο νησί μας.

Για πρώτη φορά όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν δράσεις των μαθητών τους.

Πολλά υποσχόμενη η Β' θμια Εκπαίδευση στην Άνδρο

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση με όρεξη, χαμόγελο και διάθεση συνεργασίας για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας !!!

Ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής .

Αντώνης Αντώνογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.