Ξαφνικά “το σύστημα” της περιοχής της Υδρούσας “ξύπνησε”!

Όχι φυσικά για να διαμαρτυρηθεί για την απαξίωση του τοπικού ταχυδρομείου. Όχι για το γεγονός ότι το Γαύριο είναι η μοναδική περιοχή του νησιού που δεν γίνονται εκδηλώσεις. Όχι βέβαια για την Πλούσκα παρά τις αντίθετες παρασκηνιακές προεκλογικές δεσμεύσεις. Όχι για την ανυπαρξία προετοιμασίας εν όψη της τουριστικής περιόδου.

Το "σύστημα" ξύπνησε στην Υδρούσα

“Ξύπνησε”, χρησιμοποιώντας διδασκαλικό ύφος για να μας μαλώσει που πήραμε πρωτοβουλία με στόχο την προστασία της περιοχής μας από την συνεχή υποβάθμιση. Για να μας μιλήσουν για εξωθεσμικές συμπεριφορές! Ποιοι;

Αυτοί που συμμετέχουν χωρίς καμία αρμοδιότητα σε κλειστές συσκέψεις, χωρίς τους πολίτες και χωρίς καμία ενημέρωση των θεσμικών οργάνων.

Αυτοί που περιμένουν τον διορισμό τους σε αμοιβόμενες θέσεις.

Αυτοί που όταν δεν έχουν επιχειρήματα καταφεύγουν στις απειλές και τον εκφοβισμό.

Αυτοί που έχουν αναθέσει την καθημερινότητα σε εξωθεσμικούς παράγοντες απαξιώνοντας τα τοπικά και αποδεχόμενοι την αδυναμία των Αντιδημάρχων να επιτελέσουν το εργο τους.

Τασούλα, Αντώνη, Άννα ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας για να μείνει ανοιχτό το Ταχυδρομείο στο Γαύριο. Να παλέψουμε μαζί για την αναβάθμιση της περιοχής μας και όλου του νησιού

Γι αυτό μας εξέλεξαν οι πολίτες και αυτό περιμένουν από μας.

Η δημοτική αρχή πρέπει να αντιληφθεί ότι όλοι μας έχουμε μπροστά μας ένα μόνο δρόμο: το δρόμο της συνεργασίας και της συνένωσης όλων των ικανών και δημιουργικών δυνάμεων του νησιού μας.

Νικόλαος Κατσίκης

Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γαυριου με την παράταξη Μαζί για την Άνδρο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πηγαίνει στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου ή εκλεταλευεται την ιδιότητα του συνδικαλιστή;;??

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.