Οι σχολικές γιορτές ενόψει της εθνικής επετείου

Οι σχολικές γιορτές ενόψει της εθνικής επετείου

Κοντά στους μαθητές των σχολείων βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Άνδρου κ.κ. Αντώνης Αντώνογλου και Ευαγγελία Γαλανού καθώς παρακολούθησαν τις σχολικές γιορτές “μοιράζοντας” μεταξύ τους τα σχολεία. 

Οι σχολικές γιορτές ενόψει της εθνικής επετείου

Το δελτίο τύπου της Β’θμιας

“Γιορτάζουμε και φέτος τη διπλή γιορτή, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 .

Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για την Ορθοδοξία και για όλο τον Ελληνικό λαό και μας υπενθυμίζει τη μεγάλη δύναμη των Ελλήνων, όταν αυτοί αγωνίζονται ενωμένοι για την υπεράσπιση των ιδανικών, των αρχών και αξιών του Έθνους μας.

Όλα τα σχολεία της  πατρίδας σήμερα αυτό το μήνυμα μεταδίδουν.

Η σχολική επιτροπή  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  Άνδρου μέσω των εκπροσώπων της  παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις  Αντώνογλου Αντώνης στο Γυμνάσιο  Λυκείου Γαυρίου και  Ευαγγελία Γαλανού στο  Εμπειρίκειο  Γυμνάσιο της Χώρας . 

Συγχαρητήρια στα παιδιά που μετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και στους καθηγητές τους για την εκπλήρωση της εκδήλωσης . 

Χρόνια Πολλά!!!

Ο προεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Αντώνογλου Αντώνης

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.