Ο Δήμος Άνδρου ανακοινώνει:

Σας προσκαλούμε σε Ημερίδα στην Άνδρο με θέμα «Εφηβεία και Διαδίκτυο: Καλές πρακτικές για την πρόληψη της εμφυλης βίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί: 24/03/2024, 19:30-21:30, ΕΠΑ.Λ. Άνδρου – Νικόλαος Αλεξάνδρου Καΐρης, Συνεδριακή αίθουσα (Χώρα Άνδρου)

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.office.com/e/xU2h6hh620
 
Την ημερίδα θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος της Άνδρου, κ. Θεοδόσης Σουσούδης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ θα υπάρξουν παρεμβάσεις από τους εφήβους και τους γονείς και εκπαιδευτικούς, κατοίκους της Άνδρου που συμμετείχαν στα εργαστήρια συνδημιουργίας animation video με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας στην εκπαιδευτική κοινότητα.
H Ημερίδα που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στις Κυκλάδες».
Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.
Φορέας υλοποίησης: ΕΠΑΨΥ Εταίρος: CMT Prooptiki
Ημερίδα για "Εφηβεία και Διαδίκτυο" αύριο στο ΕΠΑΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.