ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη τιμή και ταρά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε συνεργασία με το MIKIS THEODORAKIS OFFICIAL RADIO, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 19.00, στον ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (Καραίσκου 104 Πειραιάς – αίθουσα Κίμωνος Ράλλη), σε εκδήλωση προς τιμήν του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ενός από τους μεγαλύτερους μουσικοσυνθέτες, αλλά και πλέον επιδραστικής προσωπικότητας της Ελλάδας, στο δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα.

ΘΕΜΑ “ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ”

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, θα μας μιλήσει για το έργο του και την πολυκύμαντη προσωπικότητά του. Την ομιλία του θα πλαισιώσει με μελωδικά κομμάτια του έργου του μεγάλου συνθέτη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Σ.Α.Π. τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.