Στοχευμένη και με συνέχεια η τουριστική προβολή της Άνδρου

Το νήμα της στοχευμένης προβολής της Άνδρου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει ο κ. Νίκος Μουστάκας που πήρε πάλι τα σκήπτρα σε ό,τι αφορά στην προώθηση του τουρισμού στην Άνδρο. Έτσι με το σημερινό του δελτίο τύπου γνωστοποιεί και  ανακεφαλαιώνει τις πρόσφατες δράσεις του δήμου στον τομέα αυτό. 

“Στοχευμένη είναι η παρουσία της Άνδρου το τελευταίο τρίμηνο σε αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω επαφών με τηλεοπτικούς σταθμούς, προγραμματισμένων συναντήσεων σε μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού και επικοινωνίας με διεθνή και πανελλήνια μέσα ενημέρωσης που δρομολόγησε ο Δήμος Άνδρου.  

Πιο συγκεκριμένα, ξεχωριστή προβολή είχε η  Άνδρος στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις Δέκα» η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024. Μέσα από δύο εκτενή ρεπορτάζ που γυρίστηκαν μετά από πρόσκληση του Δήμου αναδείχθηκαν τα παραδοσιακά Σαρακοστιανά εδέσματα του νησιού, η φύση, τα γραφικά χωριά και η Μονή Παναχράντου.

Παράλληλα η Άνδρος «πρωταγωνίστησε» και στη δημοφιλή οικογενειακή εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.

Μια εβδομάδα αργότερα,  ο προορισμός παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη ενημερωτική εκπομπή του ALPHA «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» όπου αναδείχθηκαν οι δυνατότητες και η δυναμική της Άνδρου εκτός της υψηλής τουριστικής σεζόν.

Στο σκέλος της διεθνούς προβολής σημειώνεται πως στις αρχές του μήνα, προγραμματίστηκαν προς όφελος του Δήμου συναντήσεις με έμπειρους ταξιδιωτικούς συντάκτες, bloggers και ειδικούς στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB στο Βερολίνο.

Αξίζει να αναφερθεί πως  μετά από ενημερώσεις και συνεργασίες με δημοσιογράφους και φορείς είχε προηγηθεί η ανάδειξη του προορισμού στις πρόσφατες λίστες με τα καλύτερα νησιά για το 2024 που πρότειναν δύο αξιόλογα διεθνή ΜΜΕ με δεκάδες εκατομμύρια αναγνώστες, η Ισπανική εφημερίδα El Pais και  η «αυθεντία των διεθνών ταξιδιωτικών τάσεων», το Conde Nast Traveller. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, οι δύο σημαντικές ειδήσεις ενίσχυσαν την προβολή της Άνδρου και στην Ελληνική αγορά, «γεννώντας» πάνω από 130 θετικά δημοσιεύματα σε πλήθος περιφερειακών και πανελλήνιων μέσων ενημέρωσης. “

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.