Προτεραιότητα η ύδρευση στην Άνδρο

“Η καρδιά των έργων στην Άνδρο, χτυπάει στον τομέα της ύδρευσης. Ποιες είναι οι προτεραιότητες για την επόμενη μέρα’’

Ο κ.Δημήτρης Λοτσάρης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η Άνδρος αποκτά νέους αξιόπιστους και ψηφιακούς μετρητές για την κατανάλωση του νερού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο,μια νέα υποδομή που καταφέραμε να εντάξουμε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προϋπολογισμό 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Η εγκατάσταση ήδη ξεκίνησε και ορθά η δημοτική αρχή συνεχίζει να υλοποιεί το έργο που σχεδιάσαμε και για το οποίο διασφαλίσαμε χρηματοδότηση.

Κάθε δημοτική αρχή πρέπει να συνεχίζει και να χτίζει πάνω σε ό,τι θετικό βρίσκει. Γιατί τα έργα μένουν στο νησί μας και στους πολίτες.

Στον τομέα της ύδρευσης έγιναν πολλά, υπάρχει ένα σημαντικό και μετρήσιμο έργο. Σε λίγο καιρό παραδίδεται το νέο δίκτυο ύδρευσης στον Kάτω Άγιο Πέτρο, είναι σε εξέλιξη τα έργα για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Μπατσί ενώ ξεκινά και το έργο αντικατάστασης του δικτύου στο Μακροτάνταλο.

Παράλληλα υπάρχουν έτοιμες μελέτες για τη δημιουργία νέων δικτύων ύδρευσης σε Κόρθι, Φελλό, Συνετί, Άνω Γαύριο, Πιτροφό, Άρνη, Κατάκοιλο, Μεσσαριά.

Οι μελέτες αυτές πρέπει να αξιοποιηθούν, να μετατραπούν σε έργα από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Πρέπει να δούμε, κατά προτεραιότητα, και το ζήτημα της επάρκειας και της κάλυψης των αναγκών του νησιού μας σε νερό, με ανοιχτούς ορίζοντες και μέσα σε ένα πλαίσιο συνεννόησης.

Σε αυτή την προσπάθεια η δική μας παράταξη θα είναι παρούσα, με θετικό λόγο , εποικοδομητικές προτάσεις και διάθεση συνεργασίας.’’

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.