Μαζί για την Άνδρο: Για το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου

Ο κ.Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι έγινε Δήμαρχος για να διοικήσει και όχι για να κάνει αντιπολίτευση.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

΄΄ Το τελευταίο διάστημα, με ευθύνη και καθοδήγηση του κ.Σουσούδη, αναπτύσσεται μια παραφιλολογία και κινδυνολογία για το Πολιτιστικό Κέντρο Γαυρίου.

Το έργο της κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου ωρίμασε και εντάχθηκε σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη , η οποία προετοίμασε και υλοποίησε τις σχετικές μελέτες.

Το έργο συμβασιοποιήθηκε στις αρχές του 2023 και ξεκίνησε το Σεπτέμβριο.

Το έργο μπορεί να συνεχιστεί και να υλοποιηθεί ως έργο-γέφυρα με άλλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθεί ο κ.Σουσούδης και σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε διατεθειμένοι και εμείς να τον βοηθήσουμε, αρκεί να το θελήσει.

Το έργο πρέπει να τελειώσει, εκτός αν κάποιοι έχουν την πρόθεση να το αφήσουν στη μέση, να μην γίνει τίποτα για να έχουν να κάνουν αντιπολίτευση. Το γνωστό ‘’καταστροφικό παιχνίδι’’ που εδώ και χρόνια κρατά την Άνδρο στο χθες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σουσούδης που επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή ψήφισε και την παράταση υλοποίησης του έργου τον Ιανουάριο επί θητείας του αλλά και τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα εργασιών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όσο αφορά το αγροτικό ιατρείο, ο κ. Σουσούδης το 2018, που διαχειρίστηκε τα χρήματα της δωρήτριας με τα οποία εκσυγχρόνισε τον χώρο, γνώριζε από το 2016 και την προμελέτη του μηχανικού Α Χαλά ότι το τμήμα αυτό του σχολείου εντάσσεται στο πολιτιστικό κέντρο και προβλέπονται πολιτιστικές δράσεις σε αυτόν. Σπατάλησε εν γνώση του τα χρήματα της δωρήτριας. Σήμερα το κτίριο του αγροτικού ιατρείου δεν έχει τροποποιηθεί, έχει απλά εκκενωθεί,  που σημαίνει ότι εάν θέλει ας τροποποιήσει την μελέτη και ας επαναφέρει το ιατρείο μετά την λήξη των εργασιών.

Ο κ. Σουσούδης πρέπει να αντιληφθεί ότι έγινε Δήμαρχος για να διοικήσει και όχι για να ασκεί αντιπολίτευση.’’

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.