Ο Δήμαρχος Θ. Σουσούδης συγχαίρει το Γυμνάσιο-Λύκειο Κορθίου

Συγχαρητήρια Επιστολή

 Αξιότιμη κ. Στ. Μαρίνου, – Διευθύντρια Γυμνασίου – Λυκείου  Κορθίου, 

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρώτη θέση, που κέρδισε στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια, εκπαιδευτικές γέφυρες» η ταινία «το Κλειδί», δημιούργημα των μαθητών Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου του σχολείου σας. 

Το βραβείο όχι μόνο αποτελεί τεκμήριο της  δημιουργικότητας της νέας γενιάς της Άνδρου, αλλά αποτυπώνει συγχρόνως την πνευματική καλλιέργεια και την σπουδαία σχέση με την ιστορικότητα του Ελλαδικού και Κυπριακού χώρου.

 Στη παρουσία των παιδιών αντικατοπτρίζεται, συγχρόνως, η σημαντικότητα του ρόλου των γονέων  τους και των  καθηγητών και θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς.

Είναι μεγάλη τιμή για το νησί μας ένα τέτοιο αξιοπρόβλητο αποτέλεσμα, το οποίο αναδεικνύει μέσα από την διαπαιδαγωγική αξία των κινηματογραφικών μέσων, την Ανδριακή Τέχνη και τον  Νησιωτικό Πολιτισμό.

Δηλώνουμε αρωγοί σας και παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια της Δημοτικής μας Αρχής, στους Συλλόγους Καθηγητών/-τριών, καθώς και Γονέων και Κηδεμόνων.

Είμαι στη  διάθεσή σας.

Με τιμή,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Ι. ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.