ΑΝΔΡΟΣ 04/2024

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ως μαθητές του επαγγελματικού λυκείου της νήσου Άνδρου «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΚΑ’Ι’ΡΗΣ» ελπίζουμε πως κάνουμε το χρέος μας και τιμούμε το νησί του γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε στα πέρατα της υφηλίου.

Εσείς θα μας θυσιάσετε?

Θα αφήσετε τα σύννεφα να πνίξουν το σχολείο και εν τέλει το μέλλον μας?

Διαμαρτυρόμαστε και ζητούμε ο κάθε αρμόδιος τοπικός άρχοντας, υπουργός , αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής των τουριστικών και συνάμα αγόνων Κυκλάδων, για εμάς τους μαθητές να σηκώσει το ανάστημα του και να φανεί αντάξιος μας, ικανοποιώντας τα πάγια και δίκαια αιτήματα μας.

  1. Άμεση ίδρυση της νέας ειδικότητας της βρεφονηπιοκομίας του Τομέα Υγείας που θα στελεχώσει τα νηπιαγωγεία του νησιού μας  με επαγγελματίες

2. Κλειστό προπονητικό κέντρο στην Χώρα Άνδρου, για να συνεχίσουμε να αθλούμαστε σε ανθρώπινες  συνθήκες  γιατί  όχι μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες η άθληση μας είναι απαγορευτική αλλά και η υγεία μας εκτίθεται καθημερινά σε κίνδυνους όπως φαίνεται από τους πολλούς τραυματισμούς και κατάγματα  των συμμαθητών μας.

Η ώρα των αποφάσεων έφτασε.

Οι πράξεις αποδεικνύουν.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. 

                                                                                                                                                                            Με τιμή

                                                                       Οι μαθητές, το 15μελές και ο σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων ΕΠΑ.Λ  Χώρας  Άνδρου”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.