Πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 13/4/2024 στο Δημοτικό σχολείο Γαυρίου ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Υγιής γήρανση – Η μεγάλη πρόκληση» που περιλαμβάνει την παρουσίαση του προγράμματος με την ανάλυση των πρώτων εκτιμήσεων για την Άνδρο.

Με όλα τα παραπάνω ως αφορμή φιλοξενήσαμε την Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Υγείας Άνδρου κ. Μαρία Αλεξάκη στο ραδιόφωνο της Άνδρου, στην εκπομπή Μουσικές Καλημέρες του Μιχάλη Αστρά/Asteras 92 fm με την Μαριάννα Φωτοπούλου/ Ανδριακή Εφημερίδα – andriakipress.gr.

Σημειώνεται  ότι το Κέντρο Υγείας Άνδρου σε συνεργασία με την Α Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ λειτουργεί από το 2004 το πρόγραμμα της τηλεψυχιατρικής για τους κατοίκους του νησιού. Η υπηρεσία συνεχώς αναβαθμίζεται και εξελίσσεται και από το 2012 εξειδικεύεται στα προβλήματα του πληθυσμού άνω των 60 ετών με υπεύθυνη την κοιν. Λειτουργό Μ. Αλεξάκη

Από το 2022 ονομάζεται 60+ Υπηρεσία  Διαχείρισης δυσκολιών μνήμης και πΡΟαγωγής της ΥγειούΣ  ΓήρΑνσης (ΥΔΡΟΥΣΑ) και αποτελεί μέρος του  προγράμματος Ολοκληρωμένης Παρέμβασης Ψυχογηριατρικής Υποστήριξης (ΟΠΨΥ).   

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.