Με έργο της για τους Rolling Stones η αρχιτέκτων μηχανικός με διεθνή βραβεία στο ενεργητικό της Ελίνα Φολερού, εκτός από ερασιτέχνης φωτογράφος με εξαιρετική οπτική, διακρίνεται και ως εικαστικός. Η δημιουργία απαιτεί φαντασία και κυρίως ευαισθησία. Η συμμετοχή της Ελίνας Φολερού στην 6η φιλανθρωπική  δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design» δίπλα σε καταξιωμένους δημιουργούς όπως η Σοφία Βάρη, ο Γιώργος Ζονγκολόπουλος και ο Κώστας Βαρώτσος δείχνει πως η Ελίνα Φολερού ήρθε για να μείνει στον χώρο της Τέχνης. 

Η Ε. Φολερού στην «Creaid» «Art & Design»Είναι δε, το έργο της Ανδριώτισσας καλλιτέχνιδας εκείνο που “μπήκε” ως πρωτοσέλιδο αφιέρωμα στην «Creaid» «Art & Design» του αφιερώματος του “Πρώτου Θέματος” από όπου και η αναδημοσίευση που ακολουθεί:

“Η «Creaid» με πρόεδρο την Μαρίνα Βερνίκου οργανώνει την 6η φιλανθρωπική  δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο «Art & Design». 

Η Ε. Φολερού στην «Creaid» «Art & Design»Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Έργα καλλιτεχνών όπως των Sophia Vari, George Zongolopoulos,Takashi Murakami, Costas Varotsos, Konstantin Kakanias, Sophia Kalogeropoulou και πολλών ακόμη σπουδαίων καλλιτεχνών θα συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση και δημοπρασία.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των εν λόγω έργων θα πραγματοποιηθεί 15-21 Απριλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.
Η ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθεια της Creaid. Η τέχνη έχει τη δύναμη να ενώνει και όλοι μαζί θα συμβάλουμε ώστε να υλοποιηθεί και ο φετινός φιλανθρωπικός σκοπός.

Δείτε τον κατάλογο της Εκθεσης, πατώντας ΕΔΩ.

Η Ε. Φολερού στην «Creaid» «Art & Design»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.