Με το καλό στην πρόκριση Λ. Τσορτανίδη!

“Με χαμόγελο, αισιοδοξία και πάθος για την πρόκριση και την Ελλάδα, η Εθνική μας Ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ρίχνεται στη μάχη των προκρίσεων σήμερα Κυριακή, 21 Απριλίου. 

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε χθες βράδυ η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ήταν όλοι εκεί: Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας , οι προπονητές Benjamin Tiller, Luca Radelic, Νίκος Χρυσός ,Ανδρέας Παπαδόπουλος, Πάχος Παπαστεφάνου, Στέλιος Νούτσος, Edgardo Vietes, Ali Masters , Niklas Lechmann , ο Ολυμπιονίκης μας και τεχνικός σύμβουλος της Ε.Ι.Ο. Τάσος Μπουντούρης , ο σύμβουλος της Προέδρου και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και αρχηγός αποστολής Ολυμπιονίκης Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Σκλαβούνος , η φυσικοθεραπεύτρια και πρωταθλήτρια ιστιοπλοϊας Ελίνα Βλουτόγλου, ο αθλητικός ψυχολόγος-γυμναστής Κώστας Χρυσικάκης , ο εθνικός κριτής Χρήστος Θεοδόσης. 
Οι ιστιοδρομίες ξεκίνησαν στις 12:00 για τις κλάσεις iQFOiL Ανδρών & Γυναικών με τους Βύρωνα Κοκκαλάνη, Λεωνίδα Τσορτανίδη ,Δανάη Ποντίφηξ & Κατερίνα Δίβαρη,  Kite Ανδρών και Γυναικών με τους Κάμερον Μαραμενίδη & Αιμιλία Κωστή, 49er με τους Π. Καγιαλή- Γ. Ορφανό & Β. Δολιανίτη- Δ. Μπενάκη, 470 με τους Α. Σπανάκη- Ο. Σπανάκη, Μ. Παππά- Ν. Γιωτόπουλο & Ε. Γιαννούλη- Λ. Γιαννούλη, Ilca 6 με τις Εβελίνα Καραγεώργου, Χριστίνα Μένη &  Βαρβάρα Πορτόλου, Ilca 7  με τους Γιώργο Παπαδάκο, Τάσο Παναγιωτίδη & Ιάσωνα Κεφαλονίτη & Nacra 17 με Ιορδάνη Πασχαλίδη & Μυρτώ Παπαδοπούλου.

 Καλή επιτυχία, Ελλάδα!”

Καλή Επιτυχία Λεωνίδα Τσορτανίδη!

Αναδημοσίευση: Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.