Η απεργία της Π.Ν.Ο. για την εργατική Πρωτομαγιά φέρνει αλλαγές στα δρομολόγια και ταλαιπωρία σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν. Τυχεροί όσοι βρίσκονται ήδη στην Άνδρο. {Γιατί κάθε Πάσχα πάντα κάτι της… ταλαιπωρίας να γίνεται; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος;} 

Fast Ferries Gavrio

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FAST FERRIES – ΑΠΕΡΓΙΑ Π.ΝΟ. 1/5/2024

Σας ενημερώνουμε κατόπιν της ανακοίνωσης των ναυτεργατικών Σωματείων και της Π.Ν.Ο. για πραγματοποίηση απεργίας την Πρωτομαγιά, Μεγάλη Τετάρτη 1/5/2024, τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Ε/Γ-Ο/Γ ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ
Το δρομολόγιο της 1/5 από Ραφήνα ώρα 07:30 δεν θα εκτελεστεί. Για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων και μεταφορικών αναγκών εν όψει Πάσχα θα εκτελεστεί έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου την Μ. Τρίτη 30/4 ώρα 19:00 για Τήνο-Μύκονο.

Ε/Γ-Ο/Γ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.
Το δρομολόγιο της 1/5 από Ραφήνα 08:05 για Τήνο-Μύκονο-Νάξο δεν θα εκτελεστεί. Το σκέλος δρομολογίου Μύκονος-Νάξος αλλά και η επιστροφή του δρομολογίου του Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Ραφήνα θα εξυπηρετηθεί με τα ίδια ωράρια από το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΦΑΣΤ ΦΕΡΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ το οποίο θα εκτελέσει εκτάκτως δρομολόγιο Νάξος-Μύκονος-Τήνος-Άνδρος-Ραφήνα.

Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.
Το δρομολόγιο του της 1/5 από Ραφήνα ώρα 18:00 για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο θα εκτελεστεί με νέα ώρα αναχώρησης από Ραφήνα 23:00
Επιβάτες με εκδοθέντα εισιτήρια ενημερώνονται με κάθε πρόσφορο τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.