Γέμισε φως γνώσης, χαμόγελα και ελπίδα η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την επίσκεψη μαθητριών και μαθητών της τρίτης τάξης του γυμνασίου Ορμου Κορθίου.

Τα παιδιά, συνοδευόμενα από τις εκπαιδευτικούς, Κατερίνα Κονέ και Δέσποινα Ευσταθίου, μετέφεραν στον Δήμαρχο, Θεοδόση Σουσούδη, αναμνηστικό δώρο του Δημάρχου, καθώς και επιστολή-χαιρετισμό του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος τα συνεχάρη για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του 1ου Πανελλαδικού Μαθητικού Συνεδρίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τα παιδιά για την εμπνευσμένη δραματοποίηση της ζωής της Άννας Παλαιολογίνας Νοταρά, όπως επίσης για το ήθος τους και την ποιότητά τους.

Η συγκεκριμένη παράσταση θα δοθεί και στην Άνδρο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Τα παιδιά στη συνομιλία τους με τον Δήμαρχο, Θεοδόση Σουσούδη, αναφέρθηκαν στην εμπειρία της επίσκεψής τους στην Αλεξανδρούπολη και σε ζητήματα που αφορούν το σχολείο τους.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, που μας κάνουν υπερήφανους!!!