Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου του Κέντρου Υγείας κ. Δημήτρη Πολέμη για άφιξη καρδιολόγου στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Ο γιατρός θα δέχεται δύο φορές την εβδομάδα κατόπιν ραντεβού, εκτελώντας 4 εφημερίες κατά την διάρκεια ενός μήνα.

Η ανακοίνωση του Κ.Υ.Α.

Σας ενημερώνουμε ότι από Πέμπτη 24/04/2025 στο Κέντρο Υγείας  ΑΝΔΡΟΥ θα υπάρχει ιατρός καρδιολόγος, ο οποίος θα δέχεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 22823 600 00   –   22823 600 01.

H διοικούσα επιτροπή του Κ.Υ. ΑΝΔΡΟΥ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Πολέμη και σε όσους συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος.
    Ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για το καλό των μόνιμων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του νησιού.
    Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να επικροτύμε τέτοιες πρωτοβουλίες παραμερίζοντας τις όποιες αντιπαραθέσεις και υστερόβουλες σκοπιμότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.