Οι παλαίμαχοι Άνδρου και Ελλάδος στο στάδιο "Ιωάννης Μ. Γουλανδρής"

Στο  δημοτικό στάδιο Άνδρου συναντήθηκαν χθες Σάββατο 24.5.2024 ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Ανδριακού Ο.Φ. με την Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος για έναν φιλικό αγώνα με κοινωνική προέκταση ανθρωπιάς αφού τα έσοδα θα ενισχύσουν τον σύλλογο Πίστη (Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία).

Οι παλαίμαχοι Άνδρου και Ελλάδος στο στάδιο "Ιωάννης Μ. Γουλανδρής"

Το φιλικό είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Μιχάλη Κρητικόπουλο, που άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό στάδιο Άνδρου “Ιωάννης Μ. Γουλανδρής” στις 20 Ιουλίου 2002.

Οι παλαίμαχοι Άνδρου και Ελλάδος στο στάδιο "Ιωάννης Μ. Γουλανδρής"

Οι παλαίμαχοι Άνδρου και Ελλάδος στο στάδιο "Ιωάννης Μ. Γουλανδρής"

 Και του χρόνου!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.