Φωτιά στην παραλία του Συνετίου08:30 Η φωτιά πιάστηκε έγκαιρα, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του δήμου (υδροφόρες) και των δυνάμεων πυρόσβεσης: Ελικόπτερο, πυροβεστικό κλιμάκιο, σύλλογος εθελοντών, ιδιώτες. Στο σημείο επιχειρούν 8 Πυροσβέστες, 4 οχήματα και 2 ε/π. και άνδρες του Σ.Ε.Δ.Α.

Καίγεται χαμηλή βλάστηση. Πνέουν ισχυροί ΒΑ άνεμοι.

08:20

08:00 Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 07:20 περίπου, από άγνωστη αιτία, σήμερα 3.9.2026, στην παραλία του Συνετίου.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις πυρόσβεσης. Πυροσβστικό Κλιμάκιο, Σ.Ε.Δ.Α., Πολιτική Προστασία ιδιώτες κ.α.

Έχουν κληθεί και φθάνουν εναέρια μέσα.

Φωτιά στην παραλία του Συνετίου

Ανεφοδιασμός στο Νειμποριό

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τυχερό στάθηκε για άλλη μια φορά το Συνετί ! !
    Ποτε θα καταλάβουν τι κακό μπορεί να γίνει σε ολόκληρο το Χωριό και στον εαυτό τους ,αυτοί που αντιδρούν στην διάνοιξη του δρόμου στην περιοχή ; ;

  2. Η φετινή φωτιά τους ” Άγγιξε……. ”
    Άγνωστο είναι εαν πήραν κάποιο ” μάθημα ” για να αλλαξουν ; ;,

  3. Ελπίζω ότι σε λίγο καιρό που θα τελειώσει το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα μπει , κάθε
    ” Κατεργάρης στον Πάγκο του ……” .
    Για να δούμε τότε , ποιες ενέργειες θα κάνει ο Δήμο ; ;

  4. Ελπίζω ότι σε λίγο καιρό που θα τελειώσει το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα μπει , κάθε
    ” Κατεργάρης στον Πάγκο του ……” .
    Για να δούμε τότε , ποιες ενέργειες θα κάνει ο Δήμο ; ;

  5. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα συνάνθρωποι μας που αντιδρούν στις διανήξεις δρόμων,βάζοντας πάνω απ’όλα το προσωπικό τους συμφέρον,και χωρίς να τους ενδιαφέρει η προσφορα προς τον συνάνθρωπο,και φυσικά έχοντας δρόμο μέχρι την πόρτα τους.Χωρίς πρόσβαση τα χωριά μαραζώνουν,οι νέοι φεύγουν,και φυσικά ο τεράστιος κίνδυνος για το χωριό σε περίπτωση πυρκαγιάς,γιατί μιά του κλέφτη δυό του κλέφτη τρεις και την κακή του μέρα,τί να πώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι,βρέ όλα εδώ θα μείνουν,κανένας δεν πέρνει τίποτα μαζί του.

  6. ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΑΊΤΗΜΑ Για την Διάνοιξη του Δρόμου Προς τα Σπίτια των Περιοχών , Αγ.Νικολαος ,Μαρίνες , Νεάπολη και Οχι Μόνο ,ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΌ 1993 , Πριν Τριάντα τρία (33) Ολόκληρα Χρόνια .
    Οι Ιδιοκτήτες των Σπιτιών, Κονακιών και των Αγροκτημάτων των Ανωτέρω Περιοχών του Χωριού Συνετί , Συμφωνούν με την Διάνοιξη του Συγκεκριμένου Δρόμου ,ο Οποιος Εξυπηρετεί και την Πυρασφάλειας του Χωριού . Είναι δε Πολλοί Περισσότεροι από Αυτούς τους Απειροελάχιστους (2-3 Άτομα) που Αντιδρούν στην Διάνοιξη του εν λόγω Δρόμου .
    Ο Δήμος Άνδρου μετα από τις ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ ΑΙΤΉΣΕΙΣ , ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ και “ΕΝΟΧΛΉΣΕΙΣ….. ” Που του Έγιναν , Τον Έχει Συμπεριλάβει στο Τοπικό Πολεοδομικο Σχεδιο Άνδρου ( ΤΠΣ Άνδρου ) .
    ΌΜΩΣ Οι Περαιτέρω Ενέργειες που Απαιτούνται για την Υλοποίηση της Διάνοιξης του εν Λόγω Δρόμου όπως, Σύσταση Κτηματολογίου, Διαδικασία αποζημίωσης κ.λπ. ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.
    Οι Παραπάνω Εργασίες μπορούν να γίνουν με μικρό χρηματικό κόστος από ιδιώτη μελετητή ή με μηδενικό κόστος όταν γίνουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου .
    Είναι Σίγουρο ότι «Κάποιοι» Θέλουν να Μπει στο «Χρονοντούλαπο της Ιστορίας» ο Δρόμος του Χωριού Συνετί («Αντρέα – Φιρόγια») .
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΆΣΕΙ ΌΜΩΣ ! !
    Σύντομα το ΤΠΣ Άνδρου ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ , Κάθε Κατεργάρης Θα Μπει στον Πάγκο του.
    Για να Δούμε ΤΌΤΕ ΠΟΙΕΣ Θα είναι Οι Ενέργειες Του Δήμου Άνδρου για την Διάνοιξη του εν Λόγω Δρόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.