“Εντοπισμός 25 παράνομων εισερχομένων μεταναστών κοντά στην παραλία Ρόζου
 
Μετά τον εντοπισμό 25 μεταναστών στην παραλία Ρόζου της Άνδρου, υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου και των αρμόδιων αρχών, με στόχο την αντιμετώπιση του περιστατικού και τον συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κινητοποίηση, ενώ η διαχείριση του περιστατικού πραγματοποιείται σε συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων αρχών .
Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.