• Το πανηγύρι της Αγίας Μονής γιορτάζει ο σύλλογός μας την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024. Μετά την Θεία Λειτουργία στην αίθουσα του πρ. Δημοτικού σχολείου θα ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα με γλυκά, μεζεδάκια, μουσική και χορό.
  • Της Αγίας Μονής στα Αποίκια
  • Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για την ανανεωμένη επίσημη σελίδα του Συλλόγου https://www.facebook.com/profile.php?id=61565242921546 την οποία καλούμε να την πλαισιώσουν με like, follow και shares. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν δύο ακόμη σελίδες (pages) με την ίδια επωνυμία. Για τεχνικούς λόγους η δημιουργία της νέας σελίδας κρίθηκε απολύτως αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου τα μέλη του συλλόγου να έχουν την δυνατότητα της επικοινωνίας μεταξύ τους, την γρήγορη πρόσβαση με τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μέσω messenger και του νέου επισήμου mail της σελίδας: saaandrou@hotmail.com

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αποικιανών

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.