Με ομοφωνία “έκλεισαν” όλα τα θέματα ημερησίας διάταξης του Δ.Σ. της 13ης Σεπτεμβρίου 2024 που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη.

Όλα τα θέματα ομόφωνα, πλην ενός που αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ζήτημα της “στέγης” του ραδιοφωνικού σταθμού Asteras 92.

Δείτε το Συμβούλιο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οταν πέρυσι φέραμε για απόφαση το ίδιο θέμα του ΑΣΤΕΡΑ είχαμε εισόδους φωνασκούντων (σήμερα συμβούλων), αναρτήσεις ηλίθιες που μας παρουσίαζαν ως φιλότουρκους γιατί θα επαιζαν μόνο τούρκικοι σταθμοί στην Ανδρο και ενα δημοτικό συμβούλιο που έφτυσα αίμα να τελειώσει. Τότε υπερίσχυσε η ιδέα να βοηθηθεί ο Σουσούδης και τώρα ήσυχα θα πάνε στην λύση που απο τότε προτάθηκε χωρίς να πάθει ζημιά κανένας Η πολιτική στον βούρκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.