Κύριοι,

γνωρίζω πολύ καλά ότι πάρα πολύ συχνά γινόμαστε ενοχλητικοί και κουραστικοί, ζητώντας από τους οικονομικά εύρωστους πατριώτες μας χάρες ανυπολόγιστης αξίας. Το γνωρίζω και νοιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχουν και προσφέρουν στο νησί μας και όχι μόνο απλόχερα την φιλανθρωπία τους.

Πριν από λίγο καιρό το Ιδρυμα Μωραΐτη μας υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει όλα τα έξοδα για την δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στην Ανδρο. Δυστυχώς, κάποιος συμπατριώτης μας, για λόγους που δεν γνωρίζω, δημιούργησε πρόβλημα στο εν λόγω Ιδρυμα καταθέτοντας ότι δεν γίνεται σωστή οικονομική διαχείριση.

Για αυτό τον λόγο και μέχρι να διενεργηθεί έλεγχος, δεν επιτρέπεται οιασδήποτε μορφής παραχώρηση χρηματικού ποσού. Επειδή η αγωνία όλων μας είναι μεγάλη για την τύχη της προγραμματισμένης μονάδας είμαστε πια στην δυσάρεστη θέση να «χτυπήσουμε άλλες πόρτες» και αποτεινόμαστε σε εσάς που γνωρίζουμε, και προσωπικά εγώ η ίδια την απλοχεριά και την προθυμία σας.

Δεν είμαι αιθεροβάμων, γνωρίζω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Όμως αν νομίζετε ότι αυτό που ζητάμε δεν είναι παράλογο από εμάς και είναι εφικτό από εσάς, παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 210 933 1368, 210 821 5808, 6977 492874, ή στοfax: 210 821 5808 ή στο e.mail: anio.lv@gmail.com. Αρ. λογ. Α.Τ.Ε.: 3650400303812 Σύλλογος Νεφροπαθών Ανδρου.

Ευχαριστώντας και ελπίζοντας
Η πρόεδρος
Ιωάννα Λεβαντή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.