«Με μεγάλο ενθουσιασμό με ενημέρωσαν οι γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μπατσίου σχετικά με τις διήμερες συναντήσεις που πραγματοποιήσατε στο Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου με ομάδες γονέων, δασκάλων και μαθητών με αντικείμενο συζήτησης στο μεγάλωμα των παιδιών, στη μορφή της νέας οικογένειας καθώς στις μεθόδους εκπαίδευσης των μαθητών.

Διανύουμε μία εποχή σφοδρών αλλαγών, γεγονός που καθιστά όλους μας προβληματισμένους και ανήσυχους ως προς τις κατευθύνσεις που πρέπει να δώσουμε στα παιδιά καθώς και στον τρόπο ανατροφής τους.

Ως εκ τούτου θεωρώ ότι ανάλογες συναντήσεις έχουν ανάγκη οι γονείς όλων των δημοτικών σχολείων της Άνδρου, προκειμένου να τους δοθεί, από εσάς τους ειδικούς, ένας προσανατολισμός σε συνάρτηση με τις ιδιαίτερες συνθήκες του νησιού.

Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σας είναι συγκεκριμένος, δίνοντας προτεραιότητα στα σχολεία των Δήμων που είναι μέλη της Αστικής Εταιρείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», παρακαλούμε  καταρχάς να συμπεριλάβετε και την Άνδρο στο ετήσιο πρόγραμμα των επισκέψεών σας και να μας γνωρίσετε τη διαδικασία ώστε να ενταχθούν και οι Δήμοι της Άνδρου στην Εταιρεία, αφού το Επαρχείο Άνδρου περιλαμβάνεται ήδη με την εκπροσώπηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στο έργο σας και σας περιμένουμε το συντομότερο στο νησί μας.

                                                                  Ο Έπαρχος Άνδρου Ιωάννης Μαλταμπές

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.