Ίδρυμα Πέτρου &  Μαρίκας Κυδωνιέως

Ο Κώστας Τσόκλης πάντα ανανεώνεται πνευματικά, συγκινεί αισθητικά και ξαφνιάζει ευχάριστα τους θεατές του! Έτσι και φέτος στο κυριολεκτικά κατάμεστο από κόσμο Ίδρυμα Π. και Μ. Κυδωνιέως όπου έγιναν τα εγκαίνια της επετειακής του αναδρομικής έκθεσης, ο καλλιτέχνης γιόρτασε τα 80χρονά του, παραμένοντας αειθαλής, γεμάτος ζωντάνια και δημιουργικότητα! Οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου είχαν κυριολεκτικά μεταμορφωθεί σ’ ένα πολύπτυχο με αξιοσημείωτα έργα του Τσόκλη, από όλη του την εικαστική διαδρομή, μαζί με δικά του έργα πρωτοπαρουσιαζόμενα, αλλά και καινούργια.

Στα εγκαίνια διακρίναμε πολλούς συλλέκτες καλλιτέχνες, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, φιλότεχνους, δημόσιους λειτουργούς, κ.ά., όπως τη βουλευτή επικρατείας κυρία Μάγια Τσόκλη, τον Έπαρχο Άνδρου κ. Γιάννη Μαλταμπέ., τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Μανώλη Βάμβουκα, τον Δήμαρχο Κορθίου κ, Γιάννη Γλυνό, τον Δήμαρχο Υδρούσας κ, Κυριάκο Θωμά, τον πρέσβη κ. Βαρουξάκη, τον Επίκουρο Καθηγητή Γλυπτικής, στην ΑΣΚΤ Φλώρινας κ, “Εκτορα Παπαδάκη, τη Νίκη Βλασσιώτη, τον αρχιτέκτονα κ. Μάνο Περράκη, τον κ. και την κυρία Νίκου Φινοκαλιώτη, την κυρία Ιριδα Ζαχμανίδη (από τον ΟΠΕΠ), τον κ. Γιάννη Κωστόπουλο, εκπρόσωπο του Ιδρύματος Σταματίου Δεκόζη Βούρου, τον κ. Γιώργο Φωτεινόπουλο, τους εκδότες κ. Κώστα Αδάμ και κ. Θανάση Καστανιώτη, τους εφοπλιστές κ. και κυρία Στεφάνου Βεργωτή και Θεολόγου Σιγάλα, τον κ. Γιώργο Κατακουζηνό, την Ιστορικό Τέχνης κυρία Κατερίνα Κοσκινά, τον αρχιτέκτονα κ. Γιώργο Τριαντάφυλλου, τον καθηγητή της ΑΣΚΤ κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, τον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, τον ζωγράφο κ. Μιχάλη Κατζουράκη, την κυρία Γιάννα Γραμματοπούλου, την γκαλερίστα Χάρισα Δημητρακοπούλου,την κυρία Λένα Μαμιδάκη, την κυρία Λίλα Εμπειρίκου, τον κ. και κυρία Νίκου Ηλιόπουλου, τον κ, Φάνη Σιαντή, την κυρία Μαρία Καρακλιούμη, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ.ά. Η έκθεση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταματίου Δεκόζη Βούρου και την Blue Star Ferries.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.