Με την ενεργό συμπαράσταση και έμπρακτη συμμετοχή των ανδριακών ναυτιλιακών εταιρειών Golden Destiny (κ. Μιχαήλ Κοκκίνη), Αeolos Management S.A (κ. Επαμεινώνδα Εμπειρίκου) και Polembros Shipping LTD (κ.κ  Σπύρου & Αδαμάντιου Πολέμη) οι οποίες συνέδραμαν στην προμήθεια των ειδών ιματισμού των νέων δόκιμων αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού της Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού/Πλοιάρχων/Σύρου πραγματοποιήθηκε στις 11.11.2011 η τελετή υποδοχής των νεοεισερχόμενων σπουδαστών στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στην Σύρο.

Χαρακτηριστική ήταν η ομιλία του Αντιπλοιάρχου Λ. Σ. Πολέμη Νικολάου Διοικητή ΑΕΝ/Σύρου ο οποίος απευθυνόμενος στους νεοεισερχόμενους σπουδαστές μεταξύ άλλων τόνισε: «Το επάγγελμα του Ναυτικού, που έχετε επιλέξει, θα σας δημιουργήσει το υπέροχο αίσθημα της ηθικής ικανοποίησης για την προσφορά ενός ανεκτίμητου έργου προς την οικονομία της Πατρίδας. Η φοίτησή σας στη Σχολή θα είναι σταθμός τόσο στη δική σας ζωή όσο και των οικογενειών σας αλλά και ορόσημο για την περαιτέρω εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας. Η επαγγελματική σας συγκρότηση θα βρει την ολοκλήρωσή της στη σπουδή και στη μόρφωση που θα αποκομίσετε» και συνέχισε «Το έμψυχο δυναμικό είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της Ελληνικής Ναυτιλίας και τα στελέχη της, αποτελούν τον αξιόμαχο σκελετό στον οποίο βασίζεται το οικοδόμημα του Ελληνικού θαύματος, της Εμπορικής Ναυτιλίας. Έχουμε αδήριτη ανάγκη για στελέχωση από ανθρώπους όπως εσείς. Πρόθυμους και δυναμικούς, υψηλού βαθμού σωματικής και ψυχικής αντοχής, από ανθρώπους υπέροχου χαρακτήρα και εξαίρετων γνώσεων, με αυξημένη επαγγελματική συνείδηση, με ιδανικά και ιδεώδη, με ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.» Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Πολέμης κατέληξε: «Η Ελληνική Ναυτιλία αποτελεί σήμερα ένα ισχυρό εργαλείο στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.