* Ο θυμός και η διάθεση για τιμωρία κυριάρχησαν στην εκλογική συμπεριφορά των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της απόφασής του να διαχειριστεί μόνο του την κρίση.

Με εκφρασμένη πλέον την βούληση του Ελληνικού λαού, το κίνημα μας οφείλει αφενός μεν να συμβάλει από την θέση του τρίτου πλέον κόμματος στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης, αφετέρου να ανασυνταχθεί οργανωτικά και κυρίως πολιτικά, προκειμένου να αντιταχθεί και πάλι με τις κοινωνικές δυνάμεις που παραδοσιακά εξέφραζε. Η ουσιαστική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ως του κύριου πολιτικού εκφραστή της κεντροαριστεράς δεν παίρνει αναβολή. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος το έθεσε ήδη ως άμεση προτεραιότητα.

Αυτό όμως που προέχει είναι να κρατηθεί η Χώρα ζωντανή και να κατορθώσει συντεταγμένα, με συνέπεια, σοβαρότητα και σχέδιο να βγει από το μνημόνιο και την κρίση. Το ΠΑΣΟΚ, με όλα του τα στελέχη σε θέση μάχης, θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον. Σε αυτή την κρίσιμη για την Χώρα και την παράταξη μάχη θα είμαι παρών.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους αυτούς που βρέθηκαν «δίπλα» μας ιδεολογικά, ανεξάρτητα από την τελική τους επιλογή. Επιθυμώ επίσης να τους δηλώσω ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για το νησιά μας με την ίδια συνέπεια και ευθύνη που το έπραξα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Κυκλάδες μας χρειάζονται όλους.

Παναγιώτης Ρήγας Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων – ΠΑΣΟΚ

* Με την μικρή μου αυτή επιστολή θέλω να σας ευχαριστήσω Όλους !! – όσους με τίμησαν με την ψήφο τους – Ανδριώτες και Κυκλαδίτες – και πίστεψαν στις αγωνιώδεις μας προσπάθειες να σας κάνουμε βέβαιους ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ  έχουμε Θέσεις και Προτάσεις που πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ να ακουστούν στην Νέα Ελληνική Βουλή και τις έχουμε βαθιά ριζωμένες και μελετημένες, αλλά και όσους δεν με/μας ψήφισαν, γιατί μας δείχνουν τον Μακρύ και Δύσκολο δρόμο που θα πρέπει να διαβούμε για να σας πείσουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό !!!!  ‘Έτσι και αλλιώς από ΑΥΡΙΟ Όλοι μας θα ξαναβγούμε στην Καθημερινότητα και τον Αγώνα – Αγωνία της Επιβίωσης με τα ελάχιστα του Φιλότιμου και Αυτοσεβασμού που θα μας έχουν απομείνει , μετά την «Λαίλαπα» της εφαρμογής των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!

Φραντζέσκος Καλλιβρούσης Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ  ΠΡΑΣΙΝΩΝ

* Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όσους τίμησαν με την ψήφο τους το πατριωτικό κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. Η προσπάθεια για την σωτηρία της πατρίδας θα συνεχιστεί.

Ι. Ν. Μπουλμέτης Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων – ΛΑ.Ο.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.