Α. Πορφυράτος – Μ. Κουρτέσης – Ι. Τράϊκος – Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο

Συγκεκριμένα: «Το ALSOUMA-Allianz με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Πορφυράτο ήταν το νικητήριο σκάφος του 45ου Ιστιοπλοϊκού αγώνα της Άνδρου. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το ACES του Μάκη Κουρτέση και τρίτο το AGAPI-SV1GE με κυβερνήτη τον Ιωάννη Τράικο.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κατά το δεύτερο σκέλος του. Η δεύτερη ιστιοδρομία με αφετηρία την Άνδρο ξεκίνησε όρτσα με πολύ λίγο αέρα για την εναλλακτική διαδρομή (τερματισμός Δύσβατο). Η ένταση του ανέμου παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα για όλη την διάρκεια του αγώνα με μικρή άνοδο μετά το Κόρθι όπου και γύρισε νοτιάς. Τα σκάφη τερμάτισαν πολύ κοντά στο χρονικό τους όριο με τα μισά περίπου να χαρακτηριστούν DNF λόγο υπέρβασης του. Ακολούθησαν τα: BLUE SEAL με κυβερνήτη τον Λεωνίδα Πολέμη, BLUE PEARL των Σταύρο Χατζηγρηγόρη και Χρίστο Καρύδη, THALASSO του Νικόλαου Λιόντα, AFRODITI – SOLARIS του Βασίλη Μιλιώτης και BLUESCAPE του Σίμπουρα Νικόλαου».

* Από 1 Ιουλίου 2012 ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές σχολές ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.