Φορέας διοργάνωσης: Ο Πανανδριακός Αναπτυξιακός Όμιλος: Οι φίλοι της ‘Ανδρου

Σκοπός: Η με λογοτεχνικό τρόπο προβολή του νησιού της Άνδρου.

Θέμα: Άνδρος :Το αφρoλουσμένο Κυκλαδονήσι του Γραιγολεβάντε.

Προβολή: Ο διαγωνισμός προβάλλεται με όλα τα μέσα επικοινωνίας ( Μ.Μ.Ε, Internet, Επιστολές, Ενημερωτικά έντυπα, Προσωπικά, κλπ)

Όροι του διαγωνισμού: Συμμετοχή: Συμμετέχουν οι επιθυμούντες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, γραμματικών γνώσεων, εθνικότητας κ.λ.π. Είδος: Όλα τα είδη του γραπτού λόγου. Γλώσσα: Η καθομιλουμένη Ελληνική. Περιορισμοί: Το κείμενο του πεζού λόγου δεν πρέπει να υπερβαίνει τις χίλιες (1000) λέξεις και του ποιητικού λόγου τις διακόσιες (200) λέξεις.

Παραλήπτης: Τα κείμενα υποβάλλονται σε δύο -2-αντίτυπα, καθαρογραμμένα σε Η/Υ, στην Κριτική Επιτροπή και στη διεύθυνση: Δημήτριος Σπυρόπουλος, Ταχ. Θυρίδα 427, 19007 Μαραθώνας, με απλό ταχυδρομείο.

Προθεσμία Υποβολής: Η 31η Οκτωβρίου 2013.

Βραβεύονται: Τα τρία πρώτα επιλεγόμενα κείμενα, από τα δύο βασικά είδη του λόγου Πεζό-Ποίηση. Βραβεία: Αντίγραφο της κεφαλής του Ερμή της Άνδρου, Διανυκτερεύσεις σε ανδριακό ξενοδοχείο, βιβλία λογοτεχνίας, παραδοσιακά ανδριώτικα προϊόντα, κλπ.

Η Κριτική Επιτροπή είναι 7-μελής και πρόεδρός της είναι ο εκπρόσωπος του Ομίλου, Δημήτριος Σπυρόπουλος Περάτωση διαγωνισμού: 31 Δεκεμβρίου 2013. Βράβευση: Περίοδος της Αποκριάς του 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο του Ομίλου, Σπυρόπουλο Δημήτριο, Μαθηματικό-Λογοτέχνη τηλ. 6973 234983 και Μιχάλη Χαλά, Συγγραφέα τηλ. 210 573 7107

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.