«Πολύ σύντομα θα αρχίσει να λειτουργεί στον πεζόδρομο της Χώρας Άνδρου (δίπλα στην Εθνική Τράπεζα) ένα νέο τουριστικό γραφείο, το ANDROS MARINE TRAVEL, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί κάθε είδους ταξιδιωτική ανάγκη των Ανδρίων και όχι μόνο.

Το γραφείο θα διαθέτει ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα νησιά της πατρίδας μας, καθώς και αεροπορικά για όλο τον κόσμο στις καλύτερες τιμές.
Επίσης θα διοργανώνει εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς και σε πόλεις του εξωτερικού, ενώ θα αναλαμβάνει γαμήλια ταξίδια, και επαγγελματικά πάντα σε προσιτές τιμές.
Για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κρουαζιέρα, έτσι ώστε να γνωρίσουν τα πανέμορφα νησιά μας αλλά και να επισκεφθούν εξωτικά μέρη του υπόλοιπου κόσμου μέσω πολυτελών πλοίων, το ANDROS MARINE είναι το γραφείο που θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα.
Εξ άλλου θα διοργανώνει διήμερα “απόδρασης” από την Άνδρο σε κοντινά νησιά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων και διαμονής.
Παράλληλα θα είναι σε θέση να διοργανώσει με τον καλύτερο και φθηνότερο τρόπο τη σχολική εκδρομή που με τόση λαχτάρα περιμένουν οι μαθητές του λυκείου.
Στους επισκέπτες του νησιού θα παρέχει τη δυνατότητα εξεύρεσης καταλύματος, καθώς και ενοικίασης αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ή σκάφους, για την εξερεύνηση της πανέμορφης και καταπράσινης Άνδρου και της εύκολης πρόσβασης στις φανταστικές παραλίες του νησιού. Το ANDROS MARINE σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει και να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ικανοποίηση κάθε επιθυμίας σας».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.