Το Σωματείο Φίλων της «ΕΣΤΙΑΣ» «Μήνυμα Αγάπης» σας προσκαλεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 να περάσετε μια ευχάριστη μέρα στο φιλόξενο και πανέμορφο Κτήμα Vanderpool- Έβερτ στο Πικέρμι, που μας προσφέρεται φιλικά.  Διασκεδάζοντας εσείς, προσφέρετε συνάμα στήριξη στην προσπάθεια της ΕΣΤΙΑΣ να βοηθήσει τα παιδιά με νοητική υστέρηση.

Εκεί θα προσφέρονται σουβλάκια, μπιφτεκάκια, λουκάνικα κλπ στην ξεχωριστή ψησταριά μας, με κρασί ή μπύρα. Επίσης θα υπάρχουν αναψυκτικά, διάφορες άλλες λιχουδιές , καθώς και δροσιστικά παγωτά. Μπορείτε όμως, αν θέλετε, να φέρετε και το δικό σας πικ νικ. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν: Ειδικοί ψυχαγωγοί, Μουσική από έναν ξεχωριστό dj, Φίλοι που θα τους βοηθήσουν να φτιάξουν τα δικά τους κοσμήματα και κεραμικά. Πιστεύουμε ότι θα περάσουμε όλοι καλά και θα βοηθήσουμε να κτιστεί ένα ακόμα σπίτι Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για τα παιδιά της «ΕΣΤΙΑΣ».

Οι Φίλοι της Εστίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.