Το Krinos Suites Hotel, βραβεύτηκε για το ελληνικό πρωινό που προσφέρει στους πελάτες του ανάμεσα σε 13 ξενοδοχεία από τις Κυκλάδες και μεταξύ 100 ακόμη από την ελληνική επικράτεια. Το ανδριώτικο ξενοδοχείο του Μπατσίου ως boutique hotel, φροντίζει να καλύπτει  προσωπικά τον κάθε πελάτη και τις διατροφικές του συνήθειες, να προσαρμόζει ανάλογα τα πιάτα και να ενημερώνει τους φιλοξενούμενους σχετικά με την προέλευση των προϊόντων και την διαδικασία παρασκευής τους.

Συγκεκριμένα, ο μπουφές του ξενοδοχείου προσφέρει: Ζυμωτό ψωμί με προζύμι, κουλούρι Θεσσαλονίκης, χειροποίητα κουλουράκια, αμυγδαλωτά, ζυμαρόπιτα, στραπατσάδα, ελιές (καπνιστές ελιές και πατέ ελιάς), τοματίνια, καπνιστό σκουμπρί, πιάτο ελληνικών τυριών (βολάκι Άνδρου, μαλακό τυρί Άνδρου, φρέσκια μυζήθρα, πετρωτή και κοπανιστή) και αλλαντικών (σαλάμι Λευκάδας, σύγκλινο Μάνης, προσούτο, ψητό χοιρινό με μυρωδικά, γαλοπούλα και ζαμπόν), βιολογικό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, τοπικό μέλι και σπιτικές μαρμελάδες Κρίνος (φράουλα, νεράντζι, σύκο, περγαμόντο, πορτοκάλι, βερίκοκο, μούρο, κυδώνι). Το πρωινό του Krinos Suites Hotel είναι a la carte και σερβίρεται στον υπέροχο κήπο του ξενοδοχείου με θέα την παραλία. Η Εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013,  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθ. Τσαυτάρη, των Ενώσεων Ξενοδόχων που συνέβαλαν στην υπογραφή των 15 πρώτων Τοπικών Συμφώνων Ελληνικού Πρωινού, καθώς και των 100 πρώτων ξενοδοχείων που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα.

Στο «Ελληνικό Πρωινό» συμμετέχουν ήδη 117 ξενοδοχεία, ενώ εκκρεμεί ο έλεγχος δεκάδων ξενοδοχειακών μονάδων, ο φάκελος των οποίων τελεί υπό εξέταση.
Στις δράσεις εξωστρέφειας που δρομολογεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας για την προώθηση του νέου θεσμού εντάσσεται η συμμετοχή του σε διεθνείς εκθέσεις, στις περισσότερες των οποίων συμμετέχει και ο ΕΟΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.