Το Ευρωπαϊκό Οπτικοακουστικό Δίκτυο – Euronem στο πλαίσιο των δράσεων του διοργάνωσε στις 28.9.2013 στο Γαύριο ημερίδα με θέμα: «Μετά την Κρίση τι;  Ανάπτυξη και Πολιτισμός σε κρίσιμη καμπή».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και του Δήμου Άνδρου.

Στην ημερίδα θα απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα, ο κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, Επικεφαλής Γραφείου Ενημέρωσης Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ο κ. Γιάννης Γλυνός, Δήμαρχος Άνδρου και η κα. Νάσια Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος Euronem.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν: Νίκος Κοτζιάς, Καθηγητής Πολιτικών Θεωριών των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πρόεδρος Κίνησης Ιδεών ΠΡΑΤΤΩ «Πολιτιστική και Οικονομική Διπλωματία: Από τη Θεωρία στην Πράξη». Ναπολέων Μαραβέγιας, Καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet «Γιατί δεν έρχεται η ανάπτυξη;», Κώστας Μελάς, Καθηγητής Οικονομικών  Παντείου Πανεπιστημίου, Παναγιώτης Γεωργιάδης, Καθηγητής Πληροφορικής Πανεπιστημίου Αθηνών

«Ανάπτυξη και Πληροφορική», Πάνος Τριγάζης, Οικονομολόγος, Συγγραφέας

Στην ενότητα πολιτισμός κεντρικός εισηγητής ήταν ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής. Το κεντρικό πάνελ συντόνισε η δημοσιογράφος Νατάσα Σπαγαδώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.