Φοροδιαφυγή εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησε στα ελληνικά νησιά από τις 6 έως 18 Αυγούστου, καθώς διαπιστώθηκαν 5.668 παραβάσεις σε 586 επιχειρήσεις, ενώ μπήκαν συνολικά 13 «λουκέτα».

Αναλυτικά, 10 περιοχές στις οποίες το ΣΔΟΕ εντόπισε υψηλή παραβατικότητα είναι:

Η Αμοργός, οι Παξοί και η Σύμη με παραβατικότητα 100%. Η Σαντορίνη με παραβατικότητα 96,43%. Η Εύβοια με παραβατικότητα 85%. Η Ρόδος με παραβατικότητα 81%. Η Μύκονος και η Άνδρος με παραβατικότητα 80%. Η Πάρος και η Αντίπαρος με παραβατικότητα 77,8%. Η Κρήτη με παραβατικότητα 62%. Η Τήνος με παραβατικότητα 60%. Η Αττική με παραβατικότητα 54%. Η Χαλκιδική με παραβατικότητα 34%.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να σφραγιστούν 13 επιχειρήσεις από το ΣΔΟΕ για ένα 48ωρο, ενώ μάλιστα σε περιοχή της Φθιώτιδας εντόπισε ένα κατάστημα το οποίο επί 5 χρόνια διατηρούσε 2 ταμειακές μηχανές οι οποίες λειτουργούσαν χωρίς να έχουν καταχωρηθεί στα επίσημα βιβλία του καταστήματος οι εισπράξεις, με αποτέλεσμα να μην αποδίδεται ο εισπραττόμενος από τους πελάτες Φ.Π.Α.

(iefimerida)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.