Η προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών Άνδρου είναι πολύ μεγάλη κι αξιέπαινη. Ειδικά εφέτος στις Στραπουργιές στο Κυπρί, στον Πιτροφό και στο Γαύριο αλλά και πέρυσι στο Κόρθι και σε κάθε πυρκαγιά που «μπαίνει» σώζει ζωές και πολλές φορές περιουσίες.

Μεγάλες είναι όμως και οι οικονομικές τους ανάγκες (αν αναλογιστεί κανείς μόνο τα λάστιχα που καίγονται στην προσπάθεια κατάσβεσης… ) Δυστυχώς αντιστρόφως ανάλογη είναι η στήριξη από τις κρατικές αρχές η οποία είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Λαμβανομένων υπόψιν των παραπάνω και κατόπιν εισηγήσεως τού Προέδρου Αντώνη Διαβατίδη, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «’Ανδρος 21ος αιών», αναγνωρίζοντας τόσο την προσφορά όσο καί τις ανάγκες τού σωματείου των εθελοντών πυροσβεστών, τους προσέφερε συμβολικά το ποσό των 2.800 Ευρώ. Παράλληλα ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου με την συμβολή ιδιωτών οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους οργάνωσαν στις 18.8.2013 Μουσική Βραδιά υπό τον τίτλο «Χαιρετισμούς στην Άνδρο» με την συμμετοχή κορυφαίων μουσικών: Χ. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ βιμπράφωνο, Κ. ΠΟΛΕΜΗ κλασσική κιθάρα – τραγούδι, Π. ΚΛΑΜΠΑΝΗ κοντραμπάσο, Σ. ΛΑΝΤΣΙΑΣ πιάνο  κρουστά Τα έσοδα διατέθηκαν στον σύλλογο εθελοντών δασοπυροσβεστών Άνδρου καθώς και στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.