Ανάκληση του περιεχομένου της από 16.02.2009 εξωδίκου δηλώσεως του κ. Αυγουστή Μανέτα του Γεωργίου και των από 16.02.2009 και 26.03.2009 εξωδίκων δηλώσεων του κ. Δημήτριου Φίριου του Ακύλα προς τον κ. Φίλιππο Μωραϊτη του Νικολάου.

Οι κ.κ. Αυγουστής Μανέτας του Γεωργίου και Δημήτριος Φιρίος του Ακύλα ανακαλούν το περιεχόμενο των από 16.02.2009 και 26.03.2009 εξωδίκων δηλώσεών τους ζητώντας αμφότεροι συγγνώμη από τον κ. Φίλιππο Μωραϊτη του Νικολάου για την όποια προκληθείσα βλάβη της τιμής, υπόληψης και προσωπικότητάς του εκ των ως άνω εξωδίκων, δεδομένου, αφενός όπως ομολογούν οι ίδιοι, ότι για όσα αναφέρουν στις ως άνω εξώδικες δηλώσεις τους (ο μεν πρώτος στην από 16.02.2009 εξώδικο δήλωσή του, ο δε δεύτερος στις από 16.02.2009 και 26.03.2009 εξώδικες δηλώσεις του) δεν έχουν ίδια γνώση, αλλά τους τα «μετέφερε» ο κ. Αναστάσιος Νάκος, πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Αντωνίου Μωραϊτη του Λεωνίδα, αφετέρου ότι οι κ.κ. Αυγουστής Μανέτας του Γεωργίου και Δημήτριους Φιρίος του Ακύλα ουδόλως αμφισβητούν την σύννομη λειτουργία των Κοινωφελών Ιδρυμάτων  «Κληροδότημα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραϊτη Άνδρου και «Κληροδότημα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραϊτη Σύρου» ιδιαιτέρως δε την φερεγγυότητα, τιμή και υπόληψη του κ. Φίλιππου Μωραϊτη του Νικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.