Κατιάννα Βασταρδή (ΝΟΑ)

Λεωνίδας Τσορτανίδης (ΝΟΚΑ)

Κατιάννα Βασταρδή 13χρονη αθλήτρια  του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου που κατάφερε να μπει στην εθνική ομάδα του optimist για πρώτη φορά και να μας εκπροσωπήσει το ερχόμενο φθινόπωρο στην Ρουμανία, όπου θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η Κατιάννα κατέλαβε την 37η θέση στην γενική κατάταξη, 12η θέση στα κορίτσια και 1η στην περιφέρειά μας.

Λεωνίδα Τσορτανίδης 13χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου Άνδρου που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα BIC Techno293 στην Ιταλία στις 26- 04- 2014.

«Οι  αθλητές του Ναυτικού Ομίλου  Κορθίου Άνδρου πήραν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοσανίδας bic techo t293od 2014 που   έγιναν στην Ιταλία στις 26- 04- 2014. Ο αθλητής Λεωνίδας Τσορτανίδης κατέλαβε τη 2η  θέση στην κατηγορία  κάτω των 15 ετών. Αξιέπαινες   ήταν οι θέσεις και των  άλλων  αθλητών  που πήραν μέρος. Γιγίνης Γεώργιος και Τσορτανίδης  Πέτρος.

Συγχαρητήρια  στους αθλητές και στον προπονητή τους”.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Τ.Λ. Κορθίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.