Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ χοροστάτησε στο μεθέορτο Εσπερινό της Αποτομής της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη μικρή Ενορία Ρεμάτων, στην περιοχή Άρνης  Άνδρου, κατά τη διάρκεια του οποίου τίμησε με το μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως τον Πρόεδρο του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Σπυρίδωνα Χαλά, τον Λογοτέχνη και γόνο ιερατικής οικογενείας κ. Μιχαήλ Χαλά και τον επί σειρά ετών Εκκλησιαστικό Επίτροπο και με αφοσίωση διακονούντα   την Ενορία και τα Ιερά Παρεκκλήσια της περιοχής κ. Γ. Μακρογκίκα, υπό τις ενθουσιώδεις επευφημίες των παρισταμένων, επικυρούντων, κατ` αυτό τον τρόπο,  την απόφαση του Σεβασμιωτάτου.

sel-9-mitropolitis-1 sel-9-mitropolitis-2

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον Εφημέριο Αιδεσιμ. Ιωάννη Πολίτη και τους τιμηθέντες, τους οποίους παρότρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος την προσφορά τους προς την Εκκλησία και την πολιτιστική κληρονομιά της Άνδρου, ενώ έγινε δέκτης φιλοφρόνων και εγκαρδίων ευχαριστιών από όλους για την πρωτοβουλία του αυτή.

Αλέξανδρος  Μαρκουίζος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.