Το Κέντρο Υγείας ΄Ανδρου ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι:

1.Την ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε και ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Βαλμά και τους συνεργάτες του για την  δωρεά: α. Μελέτης νέου  Δικτύου  Θέρμανσης  καθώς και β. Μελέτης νέου Δικτύου  Παροχής Οξυγόνου (στις αίθουσες νοσηλείας, στα επείγοντα και στο χειρουργείο).
2. Τον κ. Γεώργιο Κορκόδειλο για την Δωρεά συνολικά διακοσίων (200,00) ευρώ, εκατό (100,00) ευρώ εις μνήμην Ισμήνης Κορκοδείλου και εκατό (100,00) ευρώ εις μνήμην Γιαννούλη  Βρατσάνου.

  1. Μία ανδριώτισσα  κυρία με τον σύζυγό της, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, έχουν κάνει 4 δωρεές ( 500,00 -300,00 -300,00 -300,00 ευρώ αντίστοιχα) για αγορά καυσίμων των ασθενοφόρων.
    Όλες οι παραπάνω προσφορές ήταν ευπρόσδεκτες, αφού διευκολύνουν το Κέντρο να λειτουργεί καλύτερα, προς όφελος του ανδριακού λαού. Ευχόμαστε δε να βρεθούν μιμητές, αφού οι ανάγκες δεν τελειώνουν ποτέ.

Η Διοικούσα Επιτροπή  του Κέντρου Υγείας Άνδρου, μετά  από πολλές και επίπονες προσπάθειες μηνών και χάρις των παραπάνω δωρεάν μελετών του κ. Μιχάλη Βαλμά και των συνεργατών του, κατόρθωσε και εξασφάλισε χρηματοδότηση από την 2η ΥΠΕ ( Υποδ/τή κ. Πλάτση), την οποία και ευχαριστούμε, ποσού 45.000,00 ευρώ, για την εξ ολοκλήρου αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης και παροχής οξυγόνου. Ήδη αυτήν τη στιγμή το έργο έχει δημοπρατηθεί και αναμένεται η υπογραφή σύμβασης του αναδόχου και η εγκατάστασή του στο έργο. Αυτή η εξέλιξη μας χαροποιεί ιδιαίτερα,  αφού το Κέντρο  παρέμενε χωρίς Κεντρική Θέρμανση, επί τρία χρόνια.

Ο Προέδρος Της Δ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.