Προκηρύχθηκαν δυο στο Κόρθι κι από ένας σε Χώρα και Γαύριο

Τέσσερις θέσεις γιατρών «άνοιξαν» για την Άνδρο, με απόφαση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη κι έπειτα από αλλεπάλληλες παραστάσεις του Δημάρχου, Θεοδόση Σουσούδη, στο υπουργείο. Συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν τέσσερις θέσεις γιατρών, από τις οποίες οι δυο για το πολυδύναμο Κορθίου, μια για το Γαύριο και μια για το Κέντρο Υγείας, στη Χώρα. Η προκήρυξη των θέσεων είχε ημερομηνία λήξης την 25η Οκτωβρίου και απομένει τώρα να δούμε αν κατατέθηκαν (και πόσες) αιτήσεις και πότε θα ολοκληρωθούν οι προσλήψεις.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί με επιτυχία και οι θέσεις καλυφθούν, θα λυθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους κατοίκους κυρίως της περιοχής Κορθίου, που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν μια διαδρομή 30 χιλιομέτρων για να πάνε στη Χώρα να γράψουν τα φάρμακά τους! Παρότι στην περιοχή έχει κατασκευαστεί πολυδύναμο ιατρείο, το οποίο στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο 500.000 ευρώ και το οποίο παρέμενε για δυο ολόκηρα χρόνια χωρίς προσωπικό.

Το θέμα αναδείχτηκε στις αρχές Οκτωβρίου και από πρωϊνή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που φιλοξένησε τις απόψεις του Δημάρχου, Θεοδόση Σουσούδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.