Την ευκαιρία να ρυθμίσουν παλαιότερες οφειλές τους προς τους Δήμους όλης της χώρας, αλλά και τα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων, έχουν επαγγεματίες και ιδιώτες, σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου, που ψηφίστηκε από την Βουλή.

Σύμφωνα με την τροπολογία, ο αριθμός των δόσεων κυμαίνεται από είκοσι τέσσερις (24) έως εκατό (100), ανάλογα με το ύψος του οφειλόμενου ποσού, το οποίο θα απαλλάσσεται πλήρως από πρόστιμα και προσαυξήσεις στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει να το εξοφλήσει εφάπαξ.
Στη ρύθμιση εντάσσονται και όσες οφειλές βεβαιώθηκαν και θα βεβαιωθούν έως και τις 30 Οκτωβρίου 2014. Παράλληλα δίδεται η
δυνατότητα να ενταχθούν σε αυτό το πλαίσιο και οι παλαιότερες οφειλές (πριν την 01-01-2010). Ανάλογη ρύθμιση θα ισχύσει και για τις οφειλές των
πολιτών προς τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α), με αίτησή τους έως τις 14 Νοεμβρίου 2014.

Οσοι επιθυμούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς τους Δήμους έχουν περιθώριο λίγων μόνο ημερών, καθώς πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Υπενθυμίζεται πως, με βάση την καταγραφή της νέας Δημοτικής Αρχής, οι οφειλές επαγγελματιών και ιδιωτών προς τον Δήμο Άνδρου ξεπερνούν το 1,3 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.