Φέτος για 8η φορά έγινε η συνάντησή μας στο ίδιο μέρος, στο ίδιο τραπέζι, στο εστιατόριο Ακτή. Τα αισθήματά μας και η αγάπη μας μεγαλώνουν, ζεσταίνουν, βαθαίνουν, θεριεύουν και ποθούν του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί, υγιείς και αισιόδοξοι.

Φέτος όμως κάναμε και κάτι άλλο. Κάτι που σκεφτήκαμε και τάξαμε και ευχηθήκαμε πριν τρία 2-3 χρόνια.. Να καλέσουμε τους πεθαμένους συμμαθητές και συμμαθήτριες να βρεθούν κοντά μας. Και ας πιστέψουμε ότι βρέθηκαν κοντά μας, αόρατοι, αλλά όμως ένοιωσαν την αγάπη μας. Τους κάναμε λοιπόν μνημόσυνο στην Αγία Ειρήνη στα Αποίκια και την οργάνωση και εκτέλεση ανέλαβε ο συμμαθητής μας Λευτέρης Πολέμης, ο οποίος είναι και ο ανακαινιστής και φροντιστής της Αγίας Ειρήνης. Ιδιαίτερα τον ευχαριστούμε όλοι μας. Ήταν μια ευχή και ένα τάμα προς τους χαμένους μας οι οποίοι είναι 9. Ας είναι όλοι τους στον Παράδεισο, τους ευχόμεθα.

Ευχαριστούμε τον παπά-Ανδρέα Στρατή που ευλόγησε το τραπέζι μας και τα περισσέματα στο τέλος. Ήταν συμμαθητής μας στις πρώτες τάξεις. Μην ξεχνάτε συμμαθητές μου έχουμε βάλει στόχο τις 30 συναντήσεις. Έχουμε ακόμη 22! Κουράγιο λοιπόν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον συμμαθητή μας Πέτρο Μπέη που ανέβαλε την αναχώρησή του για την Αμερική μόνο και μόνο για να βρεθεί μαζί μας και που μας κάλεσε να συναντηθούμε στο σπίτι του στα Αποίκια του χρόνου. Επίσης αυτές οι συναντήσεις μας γίνονται αιτία να γεννηθούν και άλλα όνειρα για την Άνδρο. Μεγάλα όνειρα που θα φθάσουν πολύ μακριά. Όλα ξεκινούν από τα όνειρα.

Με πολύ αγάπη σε όλους

Γεράσιμος Λούπεσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.