sel-9-paidia1

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas Dr.Ζήσης Μπουκουβάλας με τον Γενικό Δ/ντή του St.Catherine’s British Embassy School Mr. Stuart Smith, την Αυτού Εξοχότητα Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και την Δρ. Άλκηση Πρίνου – Μπουκουβάλα.

Με σκοπό την υποστήριξη των μονάδων εντατικής νοσηλείας νεογνών των κρατικών περιφερειακών νοσοκομείων της Πάτρας, Λάρισας, Κρήτης, Αλεξανδρούπολης και Ιωαννίνων ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas στα πλαίσια της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν Παιδιά» παρουσίασε στις 12.12.2014 στο St. Catherine’s British School Hall την παιδική παράσταση «Το Παιδί και το Κουδουνάκι» – ένα παραμύθι με ζωντανή μουσική, video σκηνικά, animation και έντονη συμμετοχή των παιδιών, μία δημιουργία του καλλιτεχνικού οργανισμού «Μορφές έκφρασης» του Θωμά Κινδύνη-  υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Η συνέχεια αυτής της προσπάθειας θα ολοκληρωθεί στην επόμενη φιλανθρωπική εκδήλωση του Lifeline Hellas, στο παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1.12.2014 στην Μεγάλη Βρεταννία στις 20.30 για 9η συνεχή χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.