Skuld P & I Club: Συνέδριο στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου

sel-9-naftiliako-sinedrio6

Mε  κεντρικό θέμα την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στην Ποντοπόρο Ναυτιλία οργανώθηκε το 1ο Ναυτιλιακό Συνέδριο από το Skuld P & I Club στην Άνδρο στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

«Οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών στις 27.9.2014 οδήγησαν σε εξαιρετικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα αλλά και σε γόνιμους προβληματισμούς για το παρόν και το μέλλον της ναυτιλίας. Συγκεκριμένα: Ο Γιάννης Μαρκιανός Δανιόλος, ως εκπρόσωπος του δικηγορικού κόσμου της ναυτιλίας, εξήγησε τον διαχρονικό ρόλο του νομικού πλαισίου της ποντοπόρου ναυτιλίας στην ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας. Ο Λεωνίδας Πολέμης, ως εκπρόσωπος της εφοπλιστικής κοινότητας, έδωσε έμφαση στη αξία του διαλόγου ανάμεσα στη ναυτιλιακή βιομηχανία για την επίλυση θεμάτων λειτουργικής διαχείρισης των πλοίων και σωστής αντιμετώπισης των προβλημάτων του περιβάλλοντος. Η Μαρία Μπερτζελέτου, ναυτιλιακή αναλύτρια της Golden Destiny και ειδικός στον διεθνή ναυτιλιακό χώρο, ανέπτυξε την εξέλιξη του δυναμισμού της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας κατά την τελευταία δεκαετία. Οι ομιλίες έκλεισαν με τον νορβηγό τραπεζίτη Dagfinn Lunde, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της Διεθνούς Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης,  ο οποίος αναφέρθηκε στη σημερινή διάσταση του χώρου της ναυτιλίας.»

Ήταν ένα τριήμερο με πολυποίκιλες εκφάνσεις για τους συνέδρους, πέραν του κυρίως θέματος. Δείπνο στην Χώρα και στο Ναυτικό Όμιλο , προγραμματισμένος ιστιοπλοϊκός αγώνας (regatta) στο Νειμποριό, παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια στο ΝΟΑ, επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου.

Το αποτέλεσμα του συνεδρίου μοιάζει να δικαιώνει την πρωτοβουλία του δ/ντη της Skuld Hellas – ενός από τους μεγαλύτερους ναυτασφαλιστικούς οργανισμούς παγκοσμίως με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας- κ. Ryden και των συνεργατών του, να επιλέξουν την  Άνδρο, με τη βαθιά ναυτική παράδοση, για τη διεξαγωγή του SHIPPING SUMMIT 2014 και δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουν και άλλες διοργανώσεις ναυτιλιακών συνεδρίων στο μέλλον.

Σημειώνεται ότι το Skuld P & I Club αποτελεί,  δραστηριοποιείται στη χώρα μας μέσω της Skuld Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.