Από την Ιεράπετρα, ως την Ορεστειάδα η θεατρική συμμετοχή του έργου «Ο Πατέρας» του Στρίνμπεργκ κέρδισε τις εντυπώσεις στα φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου της χώρας μας, γεγονός σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα γίνονται από ατομικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα: Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου για το έτος 2013 – 2014, ανέβασε το έργο του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Ο Πατέρας» σε σκηνοθεσία Ελισάβετ Λάσκαρη και μουσική Ίωνα Μαρμαρινού.

sel-4-diakriseis-9 sel-4-diakriseis-8 sel-4-diakriseis-7

Έπειτα από την επίσημη συμμετοχή του έργου (με αποστολή DVD πρόβας και παράστασης) σε τρία πανελλήνια διαγωνιστικά φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, ο όμιλος κατάφερε να προκριθεί μέσα στις 8 ομάδες του 28ου πανελλήνιου διαγωνιστικού φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου δήμου Ζωγράφου στην Αθήνα (6 – 15 Σεπτεμβρίου), μέσα στις 7 ομάδες του 4ου πανελλήνιου διαγωνιστικού φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ιεράπετρας στην Κρήτη (18 – 25 Οκτωβρίου), και έλαβε αναπληρωματική θέση στο 15ο πανελλήνιο διαγωνιστικό φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου δήμου Ν. Ορεστιάδας στον Έβρο (24 – 31 Αυγούστου). Ήταν υποψήφιο για 14 βραβεία συνολικά.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης είναι ο Κώστας Γαρύφαλλος (Ίλαρχος) και η Κυριακή Μασέρα (Λάουρα). Παίζουν επίσης οι Κωνσταντίνα Χρόνη (Παραμάνα), Γιάννης Κετιπίδης (Γιατρός), Θοδωρής Κουλούρης (Πάστορας) , Ειρήνη Χλή (Βέρθα) και Γιώργος Τικόπουλος (Νέιντ). Την μουσική ερμηνεύουν ζωντανά οι: Ιωάννα Βάρελη (Τσέλο – 1η φωνή), Αμαλία Τηνιακού (Πιάνο – 2η φωνή), και ο Βασίλης Παρδάλης (Κρουστά).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.