Στις 04/11/2013 τέθηκε σε λειτουργία το Αποκεντρωμένο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ Άνδρου, το οποίο στεγάζεται στο Γαύριο εντός του υποκαταστήματος του Δήμου. Η υπηρεσία είναι ανοικτά καθημερινά για το κοινό από τις 8 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. και το τηλ. επικοινωνίας είναι 22823-60115.

Η υπηρεσία εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων εκτός ΙΚΑ σε θέματα δαπανών, παροχών, επιδομάτων. Θέματα που αφορούν ασφάλιση (θεωρήσεις βιβλιαρίων-παράταση ασφαλιστικής ικανότητας, χορηγήσεις/εκδόσεις βιβλιαρίων, κ.λ.π.) διεκπεραιώνονται μόνο στο ταμείο κάθε ασφαλισμένου και όχι στον ΕΟΠΥΥ.

Πριν οι ασφαλισμένοι προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια σε θέματα υγείας ή αγορά ειδών αποκατάστασης / ορθοπαιδικών ειδών κ.λ.π., καλό είναι να συμβουλεύονται την υπηρεσία προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως είτε για συμβεβλημένους ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα είτε για το αν μπορούν να αποζημιωθούν για τις δαπάνες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.