sel-4-laiki-skini

Η Λαϊκή Σκηνή Άνδρου ταξίδεψε στην όμορφη Λήμνο, στα πλαίσια της 26ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, για να παρουσιάσει το έργο του Άκη Δήμου «Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσαπέκου. Η παράσταση ανέβηκε στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», στη Μύρινα της Λήμνου, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, τελευταία μέρα της Συνάντησης, κλείνοντας αυτή τη μεγάλη γιορτή του θεάτρου με τον καλύτερο τρόπο. Το θέατρο ήταν κατάμεστο και ο κόσμος χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται κάθε φορά σε διαφορετικό νησί και έγινε φέτος στη Λήμνο από τις 15 έως τις 25 Οκτωβρίου. Οι Λημνιοί φίλοι μας αποδείχτηκαν άξιοι οικοδεσπότες, βοηθώντας με κάθε τρόπο να ξεπεραστούν κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν και φροντίζοντας για τα απαραίτητα για το ανέβασμα της παράστασής μας. Τους ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου για την διοργάνωση.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας, φίλους συμπατριώτες μας: ζαχαροπλαστεία «Ερμής» του Ευάγγελου Καλαδάμη, Δημητρίου Κ. Λάσκαρη, Γεωργίου Λυγίζου, το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων «Ροδοζάχαρη» της Αντωνίας Περτέση, το τυροκομείο Σταυρούλας Λούβαρη, που προσέφεραν προϊόντα του τόπου μας που ταξίδεψαν μαζί μας στη Λήμνο και ενθουσίασαν τους φίλους μας απ’ όλο το Αιγαίο που τα γεύτηκαν. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα «Παραπόρτι» της Ασημίνας Κοκότη για την προσφορά του δώρου προς τη Ομοσπονδία, την εταιρία Fast Ferries του κ. Παναγιωτάκη, για την σημαντική έκπτωση που μας χορήγησε στα εισιτήρια μετακίνησης της ομάδας μας και το πρακτορείο Ploes Travel της Κατερίνας Κασιδώνη, για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.

Φεύγοντας από τη Λήμνο, πήραμε μαζί μας τις θεατρικές εμπειρίες, τα τοπία, τις εικόνες, τις μυρωδιές και τις καλύτερες εντυπώσεις αυτού του θεσμού, αυτής της μεγάλης γιορτής του θεάτρου. Και του χρόνου λοιπόν, σε κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.