new-ferryiii-1 new-ferryiii-2

«Η Golden Star Ferries βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα προστεθεί στον στόλο της.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ακτοπλοία από το 2011 με το Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRY II, μία περίοδο δύσκολη για την χώρα, με αρχή και σύνθημα της: Άσφάλεια – άνεση – συνέπεια.

Στο παραπάνω πλαίσιο, λειτουργούντες με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, προχωρήσαμε στην απόκτηση του νέου μας πλοίου το οποίο αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και πληρεί όλους τους κανονισμούς της Eurosolas, θα στολίζει τις Κυκλάδες, θα εξυπηρετεί τα νησιά μας και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα ταξίδια σας,αρχής γενομένης από το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 121 μ. πλάτος 20 μ. βύθισμα 5 μ., ολική χωρητ. 4258 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2000 επιβατών 300 Ι.Χ. ή 40 Φ/Γ, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα απο τις καιρικές συνθήκες.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την αποδοχή και την αγάπη που περιέβαλε την Golden Star Ferries σ’αυτά τα τέσσερα χρόνια της ζωής της και να διαβεβαιώσουμε για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται».

GSF

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.