Στην υπογραφή της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν. 4070/2012 για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων, προέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Σύμφωνα με αυτήν, κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο θα πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση μέχρι τις 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων για τις οποίες ζητείται άδεια, ή το είδος της άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.

Αναλυτικά η Πρόσκληση, όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, βρίσκεται αναρτημένη στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr) στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (www.pnai.gov.gr) στη διαδρομή ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ καθώς και στο «Πρόγραμμα Διαύγεια» με Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ): 6Π1Δ-7ΛΞ-ΨΧ2.

Πληροφορίες παρέχονται επίσης από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων στο τηλέφωνο: 22810.75142 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.