Ο Θ.Ο.Α. στις 24 Οκτωβρίου παρουσίασε το έργο «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στην Πάτμο, στα πλαίσια της 27ης  συνάντησης ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου. Ένα φεστιβάλ πολύ σημαντικό, που διαρκεί δέκα μέρες – φέτος 21-10 έως 1 Νοεμβρίου 2015 το οποίο ο διοργανώνει η Ο.Ε.Θ.Α Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου. Το νησί μας έχει λάβει μέρος αρκετές φορές και ελπίζομε να συνεχίσει. Φέτος παρ’ όλο που ήταν μια δύσκολη χρονιά η παρουσία στην Πάτμο ήταν εντυπωσιακή.

26 θεατρικές ομάδες από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά του ανατολικού Αιγαίου έδωσαν το παρόν με μια σειρά από αξιολογότατες παραστάσεις. 600 άτομα, 2.500 διανυκτερεύσεις είναι μόνο δύο από τα στοιχεία που το χαρακτήρισαν. Για την παρουσία μας εκεί πρέπει, εκτός από τους ηθοποιούς μας, την σκηνοθέτιδα μας, και τους υπόλοιπους συντελεστές [μουσικούς, ηχολήπτες, υπεύθυνους φωτισμού, σκηνογράφους μεταφορείς κ.λπ. να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους αδελφούς Στεφάνου και τον κο Παναγιωτάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην μεταφορά μας, όπως επίσης και τα ζαχαροπλαστεία της Χώρας Λυγίζος, Λάσκαρης, Καλλιβρούσης Ερμής, Γαλανός και τους κ.κ. Κρίσιλια, Γαρύφαλλο και Πέτσα [όλοι δωρεάν] και τον κ. Γρηγορακάκη που μας έδωσαν τα  προϊόντα τους τα οποία παρουσιάσαμε στην «Αιγαιοπελαγίτικη συνάντηση χορών και γεύσεων» στις 31-10-15.Φιλοδοξία του Θ.Ο.Α είναι να καταφέρει να φέρει το φεστιβάλ στην Άνδρο. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται ΠΟΛΛΑ… Εμείς πάντως θα το προσπαθήσομε!

Η πρόεδρος του Θ.Ο.Α.

Μαρία Φιλικού-Πιττακίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.