sel-4-rafaela-1

Επειδή υπάρχει η άλλη Άνδρος, οφείλουμε να στηρίξουμε αυτές τις σκέψεις, αυτές τις προσπάθειες, αυτά τα Όνειρα… Η Ραφαέλα Ζιώτη δημιούργησε ένα blog με συγγραφείς νέους. «Ένα blog όπως γράφει πολύ χαρακτηριστικά η ίδια, για να ενημερώνει και να ενημερώνεται, να αντανακλά και να προβληματίζει, να σκέπτεται και να την σκέπτονται, ένα βλέμμα στον κόσμο για να επιστρέφει ο κόσμος πίσω το βλέμμα του, ένα blog προσφοράς και ευχαρίστησης… Ένα blog για να μπορεί να μιλά και να μιλά ξανά και ξανά. Στο κάτω – κάτω είμαστε όλοι πολύ νέοι ακόμη!!!

Η συγγραφική ομάδα απαρτίζεται από τους: Μαρία Ισαβέλλα Λούκα, Κατερίνα Στρατή, Ειρήνη Ιντζιρτζή, Σταύρο Κωτάκη, Δήμητρα Βιδάλη, Κατερίνα Ζώταλη, Κατερίνα Ανδρέλου, Λεωνίτσα Παπαδοπούλου, Νικολέττα Στρατή,

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.